Sari la conținut

Îți expediem comanda în maxim 24 de ore

Coș
0 articole

Blogul Articole Vanatoare

Despre aparatele de vidat La.Va

Răcirea și prelucrarea produselor sunt urmate de ambalare, în anul 2001 Manfred Landig fondează marca „Lava” împreună cu fiii săi Aaron și Christian Landig. (Lava = ambalaj sub vid Landig). Cu o inginerie sofisticată și o carcasă la îndemână și robustă, produsele triumfă pe piață. Astfel, de-a lungul anilor, mica fabrică de pe lacul Constance a devenit unul dintre cei mai importanți producători de etanșatoare sub vid. Majoritatea celorlalți furnizori de etanșatoare cu vid se bazează acum pe dispozitive produse în Extremul Orient. Lava, pe de altă parte, nu vede succesul pe termen scurt, ci utilizatorul ar trebui să fie mulțumit de produs pe termen lung. Producția durabilă este pe primul loc. Am dori să vă arătăm avantajele tehnice de bază ale unui dispozitiv de vid Lava. Doar comparați cele mai importante caracteristici și experiența producătorului - deoarece un produs care pare ieftin la prima vedere este adesea de două ori mai scump după aceea. Etanșatoarele de vid Lava sunt populare în întreaga lume și au câștigat mai multe premii. La Lava, putem spune cu mândrie că nici o altă marcă de etanșatoare cu vid nu a primit notele de top la fel de des. Rapoartele de testare independente și testele produselor , precum și opiniile clienților confirmă în mod impresionant calitatea ambalajului sub vid Lava. Lava - pentru că este pur și simplu mai bine.

 

La.va este un brand specializat în producerea și comercializarea aparatelor profesionale de vidat și a altor echipamente pentru ambalarea alimentelor. Acesta poate să ofere o gamă variată de produse, inclusiv aparate de vidat pentru uz casnic și profesional, mașini de vidat cu camere mari, mașini de vidat cu pungi și alte accesorii legate de ambalarea alimentelor.

Aparatele de vidat La.va sunt proiectate pentru a oferi o soluție eficientă și convenabilă pentru conservarea și protejarea alimentelor împotriva oxidării și a deteriorării. Ele sunt utilizate în bucătării casnice, în industria alimentară, în restaurante, în magazinele alimentare și în alte medii în care este necesară ambalarea și conservarea alimentelor.

Brandul La.va poate să ofere produse de înaltă calitate, fiabile și inovatoare, care să răspundă nevoilor clienților săi. Aparatele de vidat sunt utilizate pentru a prelungi durata de viață a alimentelor, a reduce risipa și a păstra prospețimea și calitatea acestora.

Articol anterior
Articol următor

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Notificare actualizare stoc
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole