Sari la conținut

Îți expediem comanda în maxim 24 de ore

Coș
0 articole

Blogul Articole Vanatoare

Repelentul ,,Hukinol’’

Repelentul ,,Hukinol’’ si-a consolidat pozitia de lider intre repelentii cunoscuti ,fiind catalogat ca un produs eficient ,deja cu traditie pe piata europeana, utilizat cu succes de catre sectorul agricol si silvic spre a minimaliza impactul pagubelor produse de fauna salbatica in diversele culturi .
Acest repelent si-a dovedit eficienta prin puternicul sau efect de stopare impotriva animalelor salbatice care pot produce pagube in domeniul agricol in diversele culturi: livezi cu pomi fructiferi, culturi de vita de vie, pepiniere cu arbusti de interes silvic, gradini sezoniere, pajisti, culturi de porumb si cartofi, culturi de cereale, cat si pentru tinerea la distanta a acestor animale de drumurile publice.
     Aplicabil cu succes in toate tipurile de fonduri cinegetice, altitudinal din lunca Dunarii si pana in zona alpina, produsul Hukinol a devenit un sprijin de mare insemnatate atat pentru gestionarii de fonduri cinegetice cat si pentru agricultori, in lupta lor comuna impotriva efectivelor supranumerice de mistreti care pot produce pagube de anvergura in feluritele culturi din tara noastra. Metodele de control si combatere ale activitatii mistretilor sunt variate si sustinute si prin aplicarea acestui produs.Efectele indelungate ale repelentului Hukinol influenteaza in sensul dorit si alunga mistretii din culturile de porumb, culturile de cereale, sfecla de zahar, soia, floarea soarelui, culturile silvice, plantatii de noi puieti, livezile de pomi fructiferi si culturile de vita de vie.
Caracteristicile chimice care genereaza un miros penetrant, anti porci mistreti si-a dovedit valoarea si eficienta. Astfel, in alungarea porcilor mistreti si mentinerea in siguranta a culturilor, repelentul Hukinol este foarte solicitat de catre diversi cumparatori care vor sa evite amplele procese de evaluare a pagubelor, birocratia ineficienta si solutionarea latenta a sesizarilor.
Va recomandam cu toata increderea in lupta impotriva mistretilor care cauzeaza daune in proprietatile si culturile pe care le detineti. Efecte favorabile are si in cazul efectivelor de cervide si altor specii de mamifere omnivore (cazul ursilor bruni). Incurajam implementarea acestui tip de bariera deoarece este o metoda de protectie care s-a dovedit foarte eficienta in diminuarea pagubelor provocate de catre animalele salbatice in culturi.
Analiza cost/beneficiu a repelentului Hukinol este una foarte echilibrata si avantajoasa deoarece un flacon de 500 ml poate fi utilizat pentru o suprafata de pana la un hectar de teren. Din experienta noastra putem spune ca la nivel mondial nu s-a inventat inca un produs care sa reduca in proportie de 100% pagubele provocate de catre animalele salbatice.
Hukinol este o solutie foarte concentrata care se administreaza impregnand fasii de material textil amplasate din 10 in 10 metri la o inaltime de cca 1 metru – 1,30 metri. Aceste bucati textile se pot amplasa fie pe vegetatie (unde exista) fie pe araci, tije de lemn, tije de plastic, etc. In functie de conditiile climatice acest repelent si-a dovedit eficacitatea pe o perioada de pana la 30 de zile. Precizam ca in cazul in care ploua foarte mult este necesara o noua reimpregnare cu produs. In zonele cu umiditate pronuntata se va aplica periodic, la intervale mai scurte. Vantul va imprastia mirosul, iar animalele salbatice asociaza acest factor cu prezenta omului in teren. In cazul in care exista gard sau gard electric se pot amplasa si pe acestea fisii textile impregnate.
 Cateva instructiuni si recomandari despre utilizarea Hukinol:
– Datorita concentratiei foarte mari trebuie utilizat cu foarte mare grija si atentie;
– Dupa utilizare sa ne asiguram ca recipientul este inchis etans;
– In momentul utilizarii se va evita in mod obligatoriu contactul cu pielea;
– Producatorul recomanda folosirea acestui produs numai cu manusi (chirurgicale sau de cauciuc);
– Depozitarea si transportul se vor face in conditii optime tinand flaconul etans in mai multe pungi de plastic.
  Hukinol este cel mai fidel aliat pentru agricultori; recomandam acest produs cu toata convingerea deoarece experientele, marturiile dar si calificativele celor care l-au folosit au fost pozitive utilizand produsul an de an.
Articol anterior
Articol următor

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole